10 manieren om gewicht te verliezen zonder te diëten.

Om een halve kilo in een week af te vallen, moet je per dag 500 calorieën minder consumeren dan dat je verbrandt. Om je hiermee te helpen, hebben wij 10 tips uiteengezet die je helpen af te vallen zonder te diëten.

Tip 1) Eet een sinaasappel voor ontbijt in plaats van sinaasappelsap. Dit scheelt je ongeveer 45 calorieën.

Tip 2) Drink halfvolle melk in plaats van volle melk. Gebruik suikervervangers in de ochtend bij de thee of koffie.

Tip 3) Eet geen kaas bij de lunch. Bij veel mensen geliefd als favoriete beleg. Toch kan je hier 100 calorieën mee besparen.

tip 4) Verslaafd aan fast food? Kies dan voor een hamburger menu met een kleine portie frites. Dit scheelt ten opzichte van een Big Mac menu al gauw 590 calorieën!

tip 5) Eet geen chips als snack. Kies voor een fruitsnack om calorieën te besparen.

tip 6) Eet om de twee uur iets. Dit houdt je glucosespiegel stabiel en voorkomt vreetbuien. Sla het ontbijt niet over.

tip 7) Eet wit brood in plaats van volkoren brood. Door geen volkoren voedingsmiddelen te gebruiken of te vervangen door bijvoorbeeld rijst,reduceer je je dagelijkse calorieën inname.

tip 8 ) Ben je gek op pasta? Let dan goed op wat voor saus je gebruikt. Je kan hiermee heel wat calorieën besparen.

tip 9) Doe een sapkuur met groentesapjes. Je helpt je lever te ontgiften waardoor je afvalstoffen beter gaat afvoeren. Lees hier ervaringen met de beste sapkuur.

tip 10) Wist je dat 500 calorieën verbrandt door 1 uur intensief te zwemmen. Ideaal dus voor mensen die graag zwemmen. Probeer als het kan minimaal 1 keer in de week te zwemmen. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om te gaan sporten in een fitness centrum. Probeer dan zeker 45 minuten intensief cardio oefeningen te doen.

Je hoeft je niet strikt te houden aan een streng dieet om af te vallen. Probeer gezonde gewoontes in je huidige levensstijl te implementeren. Door je consequent te houden aan gezonde gewoontes zal je snel beloond worden met resultaat.

Alleen afvallen is erg moeilijk

Op jezelf afvallen is erg moeilijk. Vaak kan je wel een steuntje in de rug gebruiken om je motivatie hoog te houden. Het mentale dieet plan is ontwikkeld om gezond en gemotiveerd af te vallen.
Speciaal voor onze website heeft het Mentale dieet plan een gratis kennismakingspakket ontwikkeld. Zo kan je eerst bekijken of het wat voor jou is. Al meer dan 650 mensen hebben dit gratis pakket al uitgeprobeerd en tot vandaag hebben we geen negatieve ervaringen ontvangen.

Plaats een reactie