Hoe kan ik snel afvallen | 7 afvaltips

Deze  7 afval tips helpen je snel kilo’s kwijt te raken. Om je streefgewicht  echter te behalen en  te behouden dien je een  dieetplan te volgen. Overgewicht kan verschillende negatieve invloeden hebben op een persoon.  Deze negatieve invloeden kunnen zich uiten in fysieke klachten, slechte gezondheid,  depressie en geen gevoel voor eigenwaarde. Iemand die afvalt merkt vaak ook de vele positieve veranderingen die  gewichtsverlies met zich meebrengt. Het is een van de  vele redenen waarom zoveel mensen graag willen afvallen.

 7  tips om snel af te vallen

Om snel af te vallen dien je stofwisseling (metabolisme) verhoogd te worden. Hoe sneller je metabolisme werkt, hoe meer calorieën je lichaam verbrandt.

Afval tip 1:  Eet op vastgestelde tijden. Probeer elke dag  5 tot 6 maaltijden in te plannen zonder tussendoortjes.

Begin  de dag met een goed ontbijt en neem de meeste calorieën vroeg op de dag in. Verminder bij elk opvolgende maaltijd het aantal calorieën. Probeer geen enkele maaltijd over te slaan.  Eet na het avondmaaltijd niet meer. Dus ook geen tussendoortjes.

Afval tip 2: Drink voldoende water. Je stofwisseling heeft voldoende water nodig voor het aan- en afvoer van afvalstoffen. Vermijd frisdrank en andere zoete dranken.

Afval tip 3: Beweeg meer dan  dat je normaal doet.  Hiermee verhoog je je metabolisme waardoor je in rusttoestand meer calorieën verbrandt.

Tip: Probeer zoveel mogelijk te bewegen nadat  je ontbeten hebt. Uit onderzoek is gebleken dat  het lichaam in de ochtend de meeste calorieën  verbrandt.

Afval tip 4: Varieer met maaltijdcombinaties. Eet vroeg op de dag eiwit en koolhydraten maaltijden en later op de dag koolhydratenarme maaltijden. Wanneer je echter in de avond sport dien je koolhydraten toe te voegen aan je maaltijden.
Vermijd de combinatie koolhydraten en vet in je maaltijden.

Afval tip 5: Denk bij afvallen niet alleen aan diëten.  Afvallen is ook een verandering in mentaliteit.  Niet alleen een goede mentaliteit is van belang maar je dient diëten ook te combineren met verhoogde lichaamsbeweging.  Zorg daarom dat u een dieetplan opstelt waardoor u zich vasthoudt aan deze  nieuwe veranderingen in uw leven.

Afval tip 6:  Denk realistisch in uw aanpak. Hierdoor houdt u de juiste mentaliteit vast, waardoor u de focus niet verliest. Door de juiste mentale discipline wordt u niet ontmoedigt en bereikt u eerder uw streefgewicht.

Afval tip 7: Let op hoe uw lichaam reageert op gewichtsverlies.  Elk lichaam reageert namelijk anders op gewichtsverlies. Wees daarom niet bang om van methode te veranderen.  Wat bij sommige afvallers werkt hoeft namelijk niet bij u te werken.

Vergeet niet dat discipline en consistentie van uw aanpak nog altijd de belangrijkste succesfactoren zijn.

Check Deze site voor meer geniale tips over snel afvallen

 

 

Plaats een reactie