In 14 dagen 17kg snel afvallen

Gratis afvaltips van het mentale dieet plan

Als je je naam en email achter laat op deze website, dan ontvang je gratis en geheel vrijblijvend tips uit het mentale dieet plan. Zo kan je eerst proberen of het wat voor je is.
Daarnaast ontvang je:
[checklist]

  • Gratis 20 heerlijke dieetrecepten
  • Gratis 7 simpele stappen om vet te verbranden

[/checklist]
Om dit te ontvangen wordt je nergens toe verplicht, het enige wat je hoeft te doen is je e-mail achter laten, een paar minuten later ontvang jij de tips al in je e-mailbox.

Waarom de naam “Het mentale dieet plan”?

Dit is precies waarop het mentale dieet plan van Katja Callens zich onderscheidt van anderen. Er worden je oefeningen geboden die goed zijn voor je motivatie om af te vallen. Katja Callens wordt je persoonlijke online coach die je begeleidt in je afval proces. Met het motiveren wordt het mentale aspect bedoelt en speelt Katja Callens dus in op je mentale staat (je mindset).

Dit is wat Katja Callens met haar mentale dieet plan garandeerd
Met het speciale TURBO actie plan claimt Katja Callens zelfs dat je in 14 dagen tot wel 17 kilo kan afvallen met een garantie van 5 kilo.

Calorieën tellen? Overbodig in het mentale dieetplan

Calorieën tellen hoort hier niet bij. Je mag eten wat je wilt. De kracht van het mentale dieet plan zit hem in de volgorde hiervan. Je wordt begeleid met een goed uitgedacht schema van Katja Callens die je precies vertellen wat je mag eten. Onderscheid wordt gemaakt in de volgende onderdelen:

  • Proteïne
  • Koolhydraten
  • Zuivel

[button color=”green” link=”http://www.paypro.nl/producten/Het_Mentale_Dieet_Plan_en_TURBO_Actie_Plan/819/19925″ target=”_blank”]Direct beginnen met snel afvallen[/button]
De wekelijkse e-mails bevatten lijsten waarin goede gerechten staan beschreven die je gewoon mag eten als je het mentale dieet plan volgt.

Waarom werkt het mentale dieet plan van Katja Callens?

De gedachte achter het dieet van Katja Callens is je metabolisme te veranderen. De kracht hiervan is dat je sneller colorieën verbrandt in rusttoestand. Dit klinkt gek, maar is erg effectief. Door middel van eenvoudige tips wordt ervoor gezorgd dat je niet “over-eet”. Veel drinken hierbij is key. Hierbij doelt Katja op water. Water zorgt dat je minder trek hebt en nog veel meer wat ze uitlegt in het mentale dieet plan

Een heel ander voorbeeld zijn de mentale oefeningen die ze geeft. Deze zorgen dat je visie en je doel verandert. Katja Callens raadt aan eerst deze oefeningen te doen zodat het met je mindset al snor zit. Afvallen wordt zo vele male makkelijker.

Een ander aspect van het mentale dieet plan zijn de 7 manieren om vet te verbranden. Katja Callens geeft bijvoorbeeld aan dat een ontbijt het verhongeringssysteem van de mens niet activeert. Geregeld en vaak eten op een dag bewerkstelligt dat je metabolisme altijd genoeg eten heeft voor verbranding. Ze legt uitgebreid uit hoe dit werkt in eenvoudige woorden.

[button color=”green” link=”http://www.paypro.nl/producten/Het_Mentale_Dieet_Plan_en_TURBO_Actie_Plan/819/19925″ target=”_blank”]Direct beginnen met afvallen[/button]

Katja callens vertelt waarom “wondermiddeltjes” niet werken

In het mentale dieet plan wordt ook ingezoomd op de zogenaamde wondermiddeltjes. Katja Callens legt met argumenten uit waarom dit allemaal verkooptrucs en dus sprookjes zijn. Ze waarschuwt je welke producten je echt niet moet aanschaffen omdat deze zelfs schadelijk kunnen zijn.

Het boek eindig met een gezonde boost aan motivatie. Ze begeleidt je in het aanpakken van afvallen en wijst je erop dat de actie bij jezelf ligt. Uiteindelijk zal je het natuurlijk zelf moeten doen. Ze hamert op mentale tips en oefeningen om je doorzettingsvermogen te verhogen. Met handige checklistjes kun je afvinken welke stappen je doorlopen hebt. Ronduit handig te noemen. Na dit voltooid te hebben kan je je scores optellen en zo kan je per week in een duidelijk overzicht zien wat je vorderingen zijn.

Conclusie over het mentale dieetplan van Katja Callens

Het boek biedt je veel info over gezond afvallen. De mentale oefeningen zijn de basis om je mindset te bevorderen. Ze begeleidt je in ververbranding en geef je overzichtsschema’s omtrent voedsel met dit dieet. Daarnaast waarschuwt ze voor de producten die je niet hoort te eten maar wat veel mensen wel kopen omdat ze denken dat het goed voor ze is.
Een absolute aanrader om gezond gewicht te verliezen.

[button color=”green” link=”http://www.paypro.nl/producten/Het_Mentale_Dieet_Plan_en_TURBO_Actie_Plan/819/19925″ target=”_blank”]Begin vandaag met afvallen[/button]

Plaats een reactie